Stone Chartering & Shipping

Stone Chartering & Shipping is een jong en dynamisch bevrachtingskantoor, opgericht in maart 2016 door Willem Schikhof. Willem heeft meer dan 25 jaar ervaring in de logistieke wereld en scheepvaart. Gestart op de kapiteinskamer Gans Transport in de grote Rotterdamse haven raakte hij al snel betrokken bij het ​​bevrachten. Hij werkte als een lading en scheepsbevrachter voor bedrijven als Gans Chartering, Wincanton Logistics, Rhenus Logistics.

Stone Chartering & Shipping is gespecialiseerd in het bevrachten van elke droge lading, wereldwijd!

  

Bevrachting

Stone Chartering & Shipping is een ervaren en onafhankelijk bevrachtingskantoor. Als makelaar begeven wij ons tussen de lading - eigenaren en een wereldwijd netwerk van rederijen.

 

Lees verder

Agentuur

Stone Chartering & Shipping is een professionele en zeer ervaren scheepsagent. Tankers, bulkschepen, welk type schip dan ook zijn welkom in de Rotterdamse en Amsterdamse haven. Vooral door onze persoonlijke aandacht, en scherpe tarieven, onderscheiden wij ons.

Lees verder

 

Expeditie

Stone Chartering & Shipping is gespecialiseerd in lucht – en zeevracht. Met de grootst mogelijke zorg leveren wij uw goederen af van deur tot deur, wereldwijd en op tijd!

 

Lees verder